EXPLOrând Biblia

Începând din 30 octombrie, s-a reluat programul EXPLOrând Biblia, în cadrul căruia exploratorii vor studia doctrinele biblice.

EXPLOrând Biblia este un proiect online inițiat de Clubul Explo Excelsis din  Ploiești, împreună cu Zona Prahova, care a debutat la începutul lunii aprilie 2020, din dorința de a reuni exploratorii în perioada de carantină.

Echipa proiectului este formată din 3 instructori cu experiență: Andreea Strâmbu-Dima, Teofil Brașov și Ciprian Călugăru, împreună cu mai mulți ghid-asistenți explo.

 Tiberiu Koos, promotorul proiectului împreună cu instructorii concep materialele și le prezentă la întâlnirile online, interactive și atractive, desfășurate pe platform Zoom, la care participă de regulă între 20 și 40 exploratori.

Prin activitățile explo online se încearcă să se găsească paralele între programa explo si învățăturile biblice adventiste, motivându-i pe exploratori să studieze Biblia. Pe parcursul întâlnirilor, copiii s-au bucurat de prezența invitaților: Gelu Poenariu, Adrian Neagu, Bobi Ciocârlan, Benjamin Stan și Ovidiu Pascu.

Image EXPLOrând Biblia
  • 1 year ago

NoutățiDate de contact

Departamentul Tineret, Conferința Muntenia
Str. Negustori nr. 15, sector 2, București
Tel: 0213121905
E-Mail: lidertineret@gmail.com