Știri

Fii la curent cu evenimentele și proiectele Departamentului Tineret.

Tabăra Respiro Antivurs

Tabăra Respiro ‘Antivirus’, adresată elevilor participanți activi în proiectul ‘Seminarele în școli’, proiect organizat de Asociația Respiro, coordonat de Ionel Calotă, a strâns vara acesta 32 de participanți, elevi, profesori și părinți la Centrul Respiro, Moieciu de Sus, în perioada 20-26 iulie.

Elevii au avut parte de drumeții montane și activități recreative, petrecând momente de calitate împreună, iar în fiecare zi au putut discuta despre câte un virus și despre modalități de a preveni contaminarea: dependența, minciuna, furtul, lenea.

Invitați...Tabăra de la malul mării

În perioada 12- 16 iulie, la Constanța, grupa de exploratori Everest a participat la inițiativa exploratorilor din Clubul Omega (grupa Delfinii), Tg. Mureș, la activitățile organizate în parteneriat, sub denumirea "Tabăra de la malul mării".
A fost o ocazie de bucurie pentru 30 exploratori, de joc și cunoștere, specializările de orientare urbană și de campare pe malul mării, momentele devoționale, de formare a caracterului, depunerea angajamentului de explorator și investitura, toate acestea au adus amintiri de neuitat și dorința de a fi din nou împreună cât mai curând.

Tabăra s...


Traseu montan explo Dâmbovița

Duminică, 12 iulie, 25 de exploratori și ghizi dâmbovițeni din grupele ghid asistenți Hidrogen și Oxigen au explorat la pas zona montană de pe traseul Piatra Arsă- Babele- Omu.

Grupul a fost condus de Andy Stancu.


Orientare Urbană la Constanța

 

Proiectul explo ‘Orientare Urbană’ de la Constanța a avut loc în data de 12 iulie 2020, având ca punct de plecare Parcul Primăriei( Fantazio) cu parcurs spre Piața Ovidiu- Faleza Cazino.  Au participat atât exploratori din Constanța, cât și din Tg Mureș, grupele Everest-Constanța și Delfinii-Tg Mureș.

Proiectul a fost coordonat de Mirela și Cristi Topliceanu, Csiki Csabi Ioan& Mădălina, si Geanina Ganea.


NoutățiDate de contact

Departamentul Tineret, Conferința Muntenia
Str. Negustori nr. 15, sector 2, București
Tel: 0213121905
E-Mail: lidertineret@gmail.com