Știri

Fii la curent cu evenimentele și proiectele Departamentului Tineret.

Deschiderea anului de tineret în județul Prahova

În Sabatul din 7 noiembrie a avut loc deschiderea anului de tineret din județul Prahova. Întâlnirea a avut loc la Câmpina, comunitatea Mărășesti și au participat aproximativ 50 de tineri din județ.

 Atmosfera a fost frumoasă, tinerii s-au bucurat de muzică bună, activități pe grupe cu ajutorul cărora s-au legat noi prietenii.


Convenția Școala Liderilor

În perioada 6 – 8 noiembrie 2020, Centrul Respiro de la Moieciu de Sus a fost gazda Școlii Liderilor, unde au participat 75 exploratori ghid asistenți din Conferința Muntenia.
 

Școala Liderilor își propune să-i ajute pe adolescenți să capete deprinderi utile pentru viața de zi cu zi, să cunoască oameni minunați de la care să învețe lucruri utile și frumoase, să se împrietenească cu alți tineri și împreună să crească în slujirea celor mici, să-L cunoască pe Dumnezeu prin studiul naturii, al Cuvântului, al experiențelor prin care au trecut liderii organizației, prin inter...


EXPLOrând Biblia

Începând din 30 octombrie, s-a reluat programul EXPLOrând Biblia, în cadrul căruia exploratorii vor studia doctrinele biblice.

EXPLOrând Biblia este un proiect online inițiat de Clubul Explo Excelsis din  Ploiești, împreună cu Zona Prahova, care a debutat la începutul lunii aprilie 2020, din dorința de a reuni exploratorii în perioada de carantină.

Echipa proiectului este formată din 3 instructori cu experiență: Andreea Strâmbu-Dima, Teofil Brașov și Ciprian Călugăru, împreună cu mai mulți ghid-asistenți explo.

 Tiberiu Koos, promotorul proi...


Școala Liderilor în București și Târgoviște

Duminică, 18 și 25 octombrie s-a deschis oficial Școala liderilor din București și județul Dâmbovița la care au participat aproximativ 40 exploratori.


Obiectivele Școlii Liderilor din Conferința Muntenia sunt: să-i ajute pe adolescenți să-și dezvolte deprinderi utile pentru viața de zi cu zi, să cunoască oameni minunați de la care să învețe lucruri frumoase și utile, să se împrietenească cu alți tineri și împreună să crească în slujirea celor mici, să-L cunoască pe Dumnezeu prin studiul naturii, al Cuvântului, al experiențelor prin car...


Deschiderea de an Explo Buzău

Cinci zeci și cinci de exploratori din județul Buzău au participat duminică, 18 octombrie la deschiderea anului de activitate explo 2020-2021.

Împreună cu mentorii lor s-au deplasat la marginea pădurii, unde după deschiderea oficială, au recapitulat o parte din materia de bază explo în 6 sesiuni, de câte 12 minute.

După pauza de masă și câteva jocuri, au mers la Ferma Dacilor, unde s-au bucurat de tiroliană și echitație.


NoutățiDate de contact

Departamentul Tineret, Conferința Muntenia
Str. Negustori nr. 15, sector 2, București
Tel: 0213121905
E-Mail: lidertineret@gmail.com